What a beautiful morning -

Nu brukar det normalt sett vara helg för mig MEN, imorn blir det jobb iallafall för dom behövde extra hjälp på skolan där jag jobbar , så ingen helg riktigt än .

Bakar just nu lussebullar och det doftar ljuvligt gott i hela huset! Ska se till att storstäda ordntligt i helgen också och få upp alla julsaker. Saknas bara lite snö. . . ingen riktig jul och ingen riktig första advent utan snö. Ska göra min egen lingonriskrans nu också får se hur det går kan ju inte säga att man är en mästare i julpyssel direkt. Var på Ikea förra helgen dessutom och köpte jätte fina ljus och andra juliga saker i guld och silver som jag ska dekorera mitt rum med. :D

Idag är jag dessutom grymt nöjd med mig själv :P . På jobbet idag var det två stycken killar från nån ventilationsfirma där för att titta och fixa och dona och jag kan ju säga att det är inte ofta, snarare aldrig tidigare hänt att det på jobbet funnits killar, killar i hyffsat ung ålder som är värda att titta på :D . Den ena killen var rätt söt och helt plötsligt slog mig tanken att jag alltid gått och funderat på hur det känns att bara gå fram till en kille och ge honom en lapp med namn och telefonnummer på. Så jag satt där med barnen vid mellis och velade lääänge, tillslut tänkte jag nä nu jävlar ska jag våga mig på nåt jag aldrig tidigare vågat . Så jag tog en lapp skrev mitt telefonnummer lämnade till ena killen och gick sen iväg för att ha fritidsgympa med barnen :P .
JAG VÅGADE!!! Vilken seger . . .

Lite senare under kvällen fick jag ett sms
"Hej Sanna. Mitt namn är Jimmy, jag som jobbade i skolköket. jag tyckte det var jättekul att du gav mig ditt nummer men tyvärr måste jag säga att jag har flickvän och dessutom ett barn. Men en så söt tjej som du kan ju inte ha problem att hitta nån annan kille många kramar jimmy!"

De a ju gulligt! :D . jag kan meddela att killen sågut att vara yngre än mig men vissa skaffar ju barn tidigt. Egentligen spelade de ingen störra roll men de va ju kul att han iallafall skrev nåt men mest stolt är jag över att jag överskred mina egna gränser !
Inget kan förstöra den här dagen även om den snart är över!!


--- >a tiger in a cage
can never see the sun
this diva needs her stage baby
lets have fun
you are the one i choose
no way, can i be what i'm not

take me for what i am
who i was ment to be
and if you give a damn
take me baby or leave me

guess you're leaving!


What a Bitch!


Vilken liten ragata jag är! Ibland har jag bara lust att skrika slå strypa dessa 8 och 9 åringar som jag jobbar med.
Att ungar kan vara så uppkäftiga jag fattar inte! Börjar bli så rysligt trött på det mesta just nu, vet inte vad jag ska hitta på för att rycka upp mitt liv lite.

Bara 2 veckor kvar tills 20 års dan. . . Inte ens liiiite spännande känns det . Allt är bara så tråkigt och likgiltigt , när jag väl kommer hem från jobbet ligger jag i min säng och stirrar i taket .  Inte speciellt givande. 
Idag ska jag prova mig på att binda en egen lingonriskrans har varit i skogen och plockat ris, kom en fisförnäm dam som inte tyckte om att en hel skolklass kom för att plocka hennes! observera! HENNES! trattkantareller i en allmän skog!!! inte för att vi ens plockade trattkantareller MEN HALLLÅÅÅÅ!??!!

Snart är dock även denna vecka slut . Blir riktigt myshelg med julpyssel uppsättning av julateraljer lussebullbakning och sällskapsspel i skälby ;) .  Rappakalja och galenpanna och diverse galna upptåg. 
Hinner med lite fotbollscup och dessutom en hel söndag att bara njuta av att första advent är här och att det är tid att gå vidare :)

 

I know there must be something better !

Vad händer med mig? Vem är jag?!

Känner inte igen mig själv längre, jag som var den mest shoppingberoende människan jag kände har nu gått till att jag inte kan handla alls . Jag klarar inte ens att ta av mig mina egna kläder i dom där äckligt hemska provrummen, jag går in med alla miljoner plagg jag plockat på mig, möter min spegelbild och vänder genast., Det finns inget som passar mig längre . . Min kropp är inte gjord för dagens mode : S

Men pengar spenderar jag ändå . . gärna på julklappar till andra eller på Cd skivor och böcker.
Tycker om att skämma bort mig själv lite också , på fredag ska jag t ex unna mig en ansiktsbehandling.
har aldrig gjort det förrut men det är säkert uppfriskande . . . Ska baka lussebullar också på fredag och förka sätta nejlikor i apelsiner. Finns det någon härligare juldoft?! . Sen kommer det där tråkiga som att adventsstädning . .

Jag kan säga att jag iallafall var grymt imponerad igår när lillebror hade städat hela huset ! han som aldrig ens städat sitt rum förrut . . damn impressing .
Städningen för min egen del går mest backwards . Usch! Jag har upptäckt att jag använder läskigt mycket engelska ord när jag ska uttrycka mig nuförtiden, Jag kommer helt enkelt inte på det svenska utan det första som ploppar upp och ibland det enda är det engelska . . Wierd . Yrkesskada I guess

You can't hide your lyin' eyes
And your smile is a thin disguise
I thought by now you'd realize
There ain't no way to hide your lyin eyes


You set it up so well, so carefully
Ain't it funny how your new life didn't change things
You're still the same old girl you used to be


Christmas will come and it will pass but where will I end up?!


After the thrill is gone . .


Redan söndag?! Hur har detta gått till?
Borde lära mig att ta bättre hand om min lediga tid men What can I do ;) . .
Bara att bita i det sura äpplet och pallra sig upp till jobbet imorgon bitti igen.

Helgen har dock ändå bjudit på lite värt att minnas . Hade en mysig kväll i fredags, som vanligt blev de lite för mycket rödvin vilket visade sig genom lördagsmorgonens bankande huvud. Men man vet att nästa vecka är man påt igen, en av killarna i livabandet som spelade ( bandet som by the way var riktigt usla med få texter och dessutom gjorde dom om alla texter till nånting snuskigt ) Nästa gång hoppas jag på en lite mer Afterski känsla! Iallafall en av dom flirtade hej vilt men usch , lär dig lite ett först :D - -
Det var ganska kallt och ensamt att promenera hem sen men väl hemma lyckades jag med bedriften att kl halvfyra på morgonen proppa i mig 300 gram Estrella Sourcream chips innan jag däckade. kl 9 Blir jag dock väckt ur min bakis sömn av min bror som kommer in och "¨påminner" mig om att om 30 min ska jag köra honom till  hans orienteringstävling!
--------> KÖRA?!!!!!!!!?? AUCH .
Det var bara att pallra sig upp dricka ett glas vatten trycka in ett antal ipren och ett antal tuggummin och sätta sig i bilen . . .
Mitt hjärta bankade i 110 hela vägen dit och hem. . Det blev inte bättre av att Calle i bilen säger, när pappa och jag kör hit på lördagar brukar det nästan alltid vara poliskontroller!
MEN JAAAAAAAAAAAAAA!!

Jag tog mig dock hem, tillbaka till min säng och mitt täcke för att 2 timmar senare väckas av att bror min ska hämtas igen . . . Borde vara dags för mamma och pappa komma hem snart så man slipper detta skjutsande och hämtande :D

Som ni säkert förstår slutade lördagkvällen med att jag till middag tryckte i mig ännu 300 gram chips och somnade kl halvnio.

Idag har det varit fotbollscup hela dagen ( innomhus kan jag tillägga) och imorse när jag stod halvåtta på morgonen och hällde upp mitt kaffe slog det mig att "sanna du e fan för gammal för sånt här" snart kommer dom gråa hårstråna börja visa sig ;D .
Det var kul att spela men det är inte alls samma känsla längre, lagandan som fanns under match mellan matcher osv, nu är det mer att man är där gör sitt och åker därifrån :S TRIST .

hur som helst förlorade vi 4 av 5 matcher och spelade lika i den sista . . riktig elit prestation ;) . 
jag fick iallafall pris för matchens lirare i 2 matcher . . . WOOOOW !! Jaaag !! Brukar aldrig hända!
Fridas kommentar var;
- Asso Sanna jag fattar inte!, du gör aldrig mål och är ganska dålig hur lyckas du alltid få sånna där priser?! Vad är grejjen ;)

Hahha TACK FRIDA ;) . 

Näää dags att sätta sig i soffan och börja räkna ner dagarna tills fredag :P  

The full moon is calling . .

Så hade det blivit den 24 november 2006 - En dag till att lägga bakom sig, att stoppa in där i hjärnan som en ganska tråkig trist grå och vardaglig dag .. SO FAR :D --- >Swear I'm gonna find you
One of these nights


What can you do when your dreams come true
And it's not quite like you planned?
What have you done to be losing the one
You held it so tight in your hand well
Time passes and you must move on,
Half the distance takes you twice as long
Any kind of love without passion
That ain't no kind of lovin' at all
Same dances in the same old shoes
You get too careful with the steps you choose
you don't care about winning but you don't want to lose



Time to shake my ass! JIEEAHHAAA

Dear God . . . .

What to do with my life? Where is my next checkpoint? Where do I go from here?

jaha torsdag idag skulle jag tro. 23 november? Vilken dag som helst, eller ja det är exakt 3 veckor tills 20-års dagen är här. Men vad är det att glädjas åt? Ett år närmare klimakteriet?
Where exactly am I headed?
Det är inte lätt när det är svårt eller hur är det man brukar säga?! . . .

Lillebror hade tydligen konsert igår. Eller skolan hade öppet hus, lite musikalitet rinner det även igenom honom . . . Han spelade bas till gun' n roses "Don't cry".
Tyvärr kunde jag då inte vara där och lyssna men han var säkert jätte duktig.

Guuuud vad jag skulle döda för lite lussekatter och glögg just nu. . Är det svenskt? Lussekatter alltså?
När man reser och ser nya delar av världen börjar man allt mer sakna allt det där typiskt svenska som typ nubbe och sill på midsommar eller kräftor, fylleslag (nubbe?? ;) ) fula hattar när hösten närmar sig.
När jag tänker efter är det väldigt mycket nubbe som saknas . . Alkolistvarning på det eller??
Nää inte riktigt så illa är de väl men det finns faktiskt väldigt mycket typiskt svenskt som man börjar sakna och framförallt sätta värde på. Tillochmed pepparkakor, jag som hatar pepparkakor ( men bakningen och degen är NICE)
Fast jag hatar de nog inte lika mycket som Sanna gör ;) Därför var det extra kul när hon under straffpoker tvingades äta en hel burk pepparkakor.
Åt du verkligen upp alla? Eller fick du hjälp? Kommer inte ihåg kul var det iallafall. Det är ju tur att man är en sådan mästare i poker ( host host ) att straff aldrig blev tillägnat mig :P . .
Eller? Hum , minnet börjar blekna. Jag minns dock fortsättningen på den där kvällen? Lammkött och blinda människor eller vadå?!
"Vadå, nää JAG såååg ingenting" hahaha :P Bra film iallafall ? Butterfly effect om jag inte minns fel .
Undra  H U R många ggr jag sett den.

Men imorgon är det ju faktiskt fredag, jag skulle kunna skriva att jag ska festa till de lite med ett glas rödvin men faktum är att jag festat till de lite mest varje kväll den här veckan :P . Ibland måste man unna sig själv lite extra !????!!!?? Hhhuummm . .

Weell Time to sleep upp i ottan f´ör den hurtiga upp lite senare för . . . . . mig :D .

The very best of Eagles!

En superbra skiva! Kan jag varmt rekommendera. . . :D

Jaha nu har det gått ett litet tag men det känns bra . . Skönt faktiskt ! Inget tjat och inget gnat .  

I was the same way - I was always "run away - hit the road don't commit" I'm full of shit

I'm in denial

You're in denial

I Didn't give an inch when you gave a mile

Come on

I know you gave a mile

Gave a mile to who?

I'd be happy to die for a taste of what Angel had. Someone to live for -unafraid to say i love you

All my words are nice but loves not a three way street you'll never share real love until you love your self

Well . . .

120085-10


Well, baby, there you stand
with your little head down in your hand.
Oh my God, you can't believe it's happening again.
Your baby's gone and you're all alone and it looks like the end.

And you're back out on the street
and you're tryin' to remember.
How do you start it over? You don't know if you can.
You don't care much for a stranger's touch but you can't hold your man.

You never thought you'd be alone
this far down the line
and I know what's been on your mind,
you're afraid it's all been wasted time.

The autumn leaves have got you thinking
about the first time that you fell.
You didn't love the boy too much,
no no, you just loved the boy too well.
Farewell.

So you live from day to day
and you dream about tomorrow, oh.
And the hours go by like minutes and the shadows come to stay.
So ya take a little something to make them go away.

And I could have done so many things, baby,
if I could only stop my mind
from wond'rin' what I left behind
and from worryin' 'bout this wasted time.

Ooh, another love had come and gone.
Ooh, and the years keep rushing on.
I remember what you told me before you went out on your own:
sometimes to keep it together we got to leave it alone.

So you can get on with your search, baby,
and I can get on with mine.
And maybe someday we will find
that it wasn't really wasted time.

Saker att göra med ett trosskydd

Så var man färdigpackad :D Gick rätt snabbt ändå hann med 5 koppar kaffe också.
Idag i simhallen höll jag dessutom på att få mitt livs chock. När jag som bäst ligger där och sprattlar runt i bassängen kommer det en människa gående med gigantiska hängbröst å jag menar verlkigen gigantiska!! i typ 70 års åldern!! Jag kunde inte för mitt liv förstå hur en kvinna kunde få gå och sklta med sina tuttar på en kommunal och offentlig simhall. . . det tog mig ca 3 min innan jag förstod att denna "kvinna" med de "gigantiska hängbrösten" inte var en kvinna utan en gammal gubbe!! Jag menar han var inte "fet" han hade bara världens tuttar! Hormontillskott när man är 70 ??????

Sådär åter till dagens rubrik!

Saker du kan göra med ett . . . . . trosskydd!

* Gör läckra inbjudningskort som dina gäster kan fästa på kylen, instrumentbräda eller datorn och därigenom påminnas om den kommande tillställningen.

* Dela ut och använd som namnbrickor vid företagsevenemang

* Skapa annorlunda och personliga servettringar till dina formella middagsbjudningar

* Använd som "ölhållare" för att behålla händerna varma och ölen kall.

* Använd ett gäng som partyblöja så slipper du de oändligt långa toalettköerna.

* Råkar du ut för ett oväntat romantiskt sammanträffande ta hjälp av baksidans klister för en sista-minuten-bikinivaxning

* Skriv "Stör ej " och klistra på dörrhandtaget när du ska utforska värdens rum.

* Använd som blockerare mellan dörr och dörrpost ( när du vill gå ut men gärna komma igen när du behagar )

'* Använd att torka pannan med efter en het dansjour eller någon annan svettig partyaktivitet.

* Fäst en på varje skinka för att undvika kontakt med kalla och/eller otäcka toalettsitsar.


Viktuppgång :D

Sanna är tillbaka i sin toppform, satsar på eliten. Börjar lägga på mig kilona igen :D Godis och Chips och riktigt osund mat är det bästa som finns och varför inte njuta sitt liv till fullo :P Jag menar att leva på bark och rötter är väl bra trist och tråkigt . . Hellre lite småfet men en livsnjutare :D










Borde börja packa min väska men jag orkar inte det får bli ett projekt för morgondagen . . . .
Idag spelade jag fotboll med mina underbara små barn på fritids . . Uff skönt att äntligen komma bort

pusspuss

When you feel you can't go on

If I leave here tomorrow would you still remember me?!

Ska bli skönt att komma bort hitta tillbaka till livsglädjen, hitta tillbaka till hur jag vill ha det .

Har hört lite rykten, som både varit jobbiga och kanske på falska grunder ingett mig hopp. . Det spelar ingen roll nu längre men om dom är sanna betyder det att du ljugit mig rätt upp i ansiktet. Inte bara ljugit för mig men för dig själv. Man kan aldrig, hur mycket man än försöker kontrollera sitt hjärta . . 
Man är man en duktig skådespelare så

But believe me ! I've seen that movie too!

Goodbye

Don't kill the flame

yeah
jo men visst :P Camp Nou


There's always an easy way out .
I always thought it would turn out okey if only I could hold out for another day
Are we done now who nows?! Tell me where did it go wrong .
You say time heals the scares I say it depends who you are. Please let it burn even though I'm to blame!

Hold on to love, it'll keep you strong


Hold on to love and it will lead you home . .

Imorgon bjuds de på pannkakor till l u n c h dags att börja ladda redan nu brukar kunna sätta en del rekord i att äta flest :D

Det börjar närma sig lussebulle dags . . dvs julstök. 3 veckor till 1.a advent . .

Julen handlar väl om kärlek!? Men tydligen inte för alla . . men piiip kan ju vara värt de . . . att få sätta eller hur e de vissa brukar säga .

Stryptag ge mig luft att andas, kärlek ge mig tid att dö, framtid ge mig lust att leva sanning ge mig stöd!?

why does distance make you wise?


Jag vet att jag många gånger i mitt liv varit en riktig skitstövel, behandlat människor på sätt som dom kanske inte förtjänat, jag vet om det nu men som jag och Emelie disskuterade man är inte mer än man kan ändra sig. Alla människor har en förmåga att ändras, kanske inser man själv att man beter/betett sig på ett väldigt dåligt sätt och sen arbetar sig uppåt till att bli den människa man vill vara.

PÅ min reseledarutbildning hade vi en del som handlade om just det. Vi fick alla göra en transaktionsanalys som gav en hint om hur vi är som människor. Vi fick sen arbeta länge med hur vi skulle vilja vara, hur vi är och hur vi ska gå till väga för att bli den vi vill vara.

Vi är inte mer än människor och alla människor är värda en andra chans eller en tredje eller en fjärde för människor kan faktiskt ändra sig. det är bara idiotisk stolthet ( i vissa fall) eller någon annan idiotisk anledning som håller oss ifrån människor vi en gång kanske inte alls tyckt om men som ett år senare eller kanske 3 år senare visar sig bli en väldigt nära vän, man vet inte förrän man gett det en chans.

Your Eyes
As We Said Our Goodbyes
Can't Get Them Out Of My Mind
And I Find I Can't Hide from
Your Eyes
The Ones That Took Me By Surprise
The Night You Came Into My Life
Where There's Moonlight
I See Your Eyes

How'd I Let You Slip Away
When I'm Longing So To Hold You
Now I'd Die For One More Day
'Cause There's Something I Should
Have Told You
Yes There's Something I Should Have
Told You

When I Looked Into Your Eyes
Why Does Distance Make Us Wise?
You Were The Song All Along
And Before The Song Dies

I Should Tell You I Should Tell You
I Have Always Loved You
You Can See It In My Eyes

Whatever it takes


lord, can you hear me?

på festen idag lärde jag mig skillnad på att fylla sina behov och att att bli fylld av sina behov .
jag spenderade 3 timmars rus med att hålla mig ifrån min mobil, för det är inte värt det. Varför plågar jag mig själv?! Låt det passera låt det falla i glömska, vad du tror är bara drömmar var du önskar är bara drömmar, aldrig igen får du tillåta dig själv att visa dig svag för du är allt annat än svag.
Jag kom hem av en anledning, jag åker av samma anledning, jag hatar det faktum att jag älskar .

A heart may freeze or it can burn . This winter it's as frozen as the snow . Goodbye sweet mine, mever forget my heartbaeats rhyme.
jag kommer aldrig symbolisera trygghet, snarare impuls och otrygghet. .  . jag är inte värd det, men kanske att någon ger mig chansen att visa kärlek. . . på otrygga vilkor men istället visar dig världen, såsom den borde vara såsom den kan vara


HOW DO YOU MEASURE A YEAR IN LIFE?
in daylights in sunsets in cups of coffe?
how about in love?

I thank the lord for the people I have found -


Fredag! Njeah nu är det väl snarare lördag om än väldigt tidigt . Ska alldeles strax bege mig 2 meter bort till min säng för att äntligen falla i sömn och vakna upp till helg!

Under kvällen blev det middag hos Frida, eller middag och middag vi promenerade till Lilla Rött ( pizzeria ) för att köpa oss en redig måltid ;) . . öppnade en flaska vin och slog oss ner framför tvn. Supermysigt .
Tog mig sedan hem med sista bussen ut hit till bondelandet som går 00.08 eftersom jag är för lat för att ta nattbussen + att jag varit sjuk så känner mig rätt orkeslös.

Det värsta med dom här helgerna är att dom är så nedrans korta, könns som det är fredag eftermiddag å sen vips söndagkväll, men imorn fyller Rasmus och David 20 så det blir lite partajande innan mormor ska firas på söndagen. . . Mycket firande men det brukar väl bli så . . :D
Det är dessutom bara en vecka kvar tills mor och far beger sig mot varmare breddgrader typ T h a i l a n d . Schysst att lämna ungarna kvar här i kylan!
Skönt att slippa allt tjat och gnat dock.

Nu lockar sängen på mig !
Saknar livet med resväskan .
MEn nästa sommar då Emelie!? RIGHT??
EUROPE show us your very best side! And I will give you a taste of my very best side ;)

who do you think you are .



Igår satte jag mig i bilen för en kort tur till ishallen där lillebror var. Jag hann höra två låtar på radion.

Whitesnake - Love ain't no stranger
Thin Lizzy - Dancing in the moonlight

När jag väl kommer hem är det våran grease musikal som spelas i DvD spelaren!

Jag tror att jag blir tokig?! Försöker nån säga mig nåt eller är jag bara totally CRAZY!

Fredag imorgon! Hämtmat och vänner hos Frida :D thank god!


Learning to live


Idag är en sån där dag som man bara vill ska ta slut så fort som möjligt. Allt är dåligt, du är hängig, du mår allmänt dåligt, vill bara sätta dig på ett flygplan och försvinna . . .
Ja dagen har varit tuff och än är den inte slut men snart så . Imorgon är det dessutom torsdag vilket betyder sista dagen för veckan på fritids :) på fredag blir det till att jobba på båtmässan och sen lite tjejkväll får se hur det slutar ;) . .

Jag vill iallafall bara säga hejdå och adjö till den här dagen till den här känslan. Känslan av att aldrig bli tillräcklig att aldrig  räcka till känslan av ensamhet.
Men som jag så fint sa till Emelie här om dagen. It's about time you and me start to take care about ourselfs and nobody else!  
Och som Tuula säger det gäller att ständigt hålla dig upptagen, gör något, aktivera dig och när du känner att du lyckats hålla dig ifrån det så belöna dig själv ;) kanske med lite godis! MUMS eller varför inte ett glas rödvin . . .
Imorgon är en ny dag att börja älska sig själv och människorna runt omkring en.

--> Greys anatomy igår:
Det viktiga är att förstå att det aldrig är försent att börja om från den yttersta början
det ända som är oändligt är människans dumhet :D


Never again . But I will stand on my own feet facing the world on my own like it was always  ment to.
Never give in to desperation or broken promises . I am my own and I master myself so leave me alone!

No day but today

The pain will ease if I can learn, there is NO future there is no past!

The fire is out anyway, we must let go to know what's right. . .


No other path no other way -


I need some fine wine :)


Måndag?! Ja men inte sålänge till.
Börjar redan känna suger efter rödvin ;) trots att jag nyligen såg bildbevis på hur jag såg ut efter ett par glas, blicken ska vi inte ens prata om men usch för munnen, alldeles svart. Men det är väl så man lyckas hålla dom på avstånd :P

Jobbet idag då!? JO en helt okej dag, spelade fotboll med dom på rasten, tjejer mot killar såklart :D tyvärr förlorade vi. . . revansch imorn har jag utlovat! Sen blev jag mästare på biljard!? Status att vinna över 3 st 9 åriga grabbar!? Eller?!

Lunchen var riktigt gammal skolhöjdare dessutom! Jonte du skulle varit bra avundsjuk ;) det var fiskpanetter med gammal hederlig skolsås! MUMS :D . . .
Kvällen fick bli lite träningstid, lyckades springa 7.5 km iallafall så SIMON!!! jag närmar mig! två veckor sen kör jag milen ;) . . .

När är det fredag? Dags att krypa ner i sängen. . . där ska jag ligga tills Prison Break är slut och det är dags att sova för att vakna till en ny dag!

I'm actually doing fine! Who would have figured :D

Nobody knows it .


Hej å hallå !

söndag . tuff shit . imorn är det bara att sätta väckarklockan på ringning igen då för att stapla sig till jobbet .
Helgen har varit väldigt mixad.
Fredags kvällen tror jag bjöd på alldeles för mycket vin . men det var trevligt trots allt. Träffade massa vänner på Pergola som jag inte sett på länge. Hade tidigare försäkrat mig om att katastrofen från veckan innan inte skulle upprepa sig! Skönt! Träffade min gamla fotbollstränare - grymt kul! Vi va väl lika under flötet båda två, okej då kanske mest jag! Men de gjorde det ju så mycket roligare eftersom jag aldrig slutade prata :P Några av grabbarna tog sig sent ill villan för s t r i p p o r !? HUH? men dom kom tillbaka, Pg hade mer att bjuda på ( äkta thing ). Sen träffade jag några spanga busschaufförer som stannade natten i jakobsberg innan dom skulle köra vidare. Dom bjöd på vin! FETT NICE :D -

Efter PG vart de MP! väldigt underskattat faktiskt . riktigt fina lokaler och hyffsad musik! Dessutom var vatten gratis!? För mycket rödvin redan då! ;) Sen hur resten utspelade sig är lite diffust :P Gjorde några smärre misstag i ruset från rödvin, typ skulle skicka sms till min pappa och när jag en timme senare inte fick svar tyckte jag de var konstigt och kollade på skickade meddelande då hade smset tyvärr gått till någon annan som råkar ha ett nummer som är som pappas . . pinsamt? JA!! men jag fick hur som helst skicka om det till pappa och den sista gången vart det rätt . . inte för att han svarade ändå för då hade väl han däckat här hemma i soffan med sin folköl och chokladpåse :P . .

Lördags morgon var TUNG ! illamående, huvudvärk, usch ?! Varför? Aldrig mer tänkte man men vaffäään ett pass på friskis och svettis så. Jag kan medge att detta var mitt första träningspass där jag nog fortfarande var full! Men jag hängde med, trots att jag började se suddigt stundtals och när vi skulle springa kan jag säga att mina löparsteg knappast följde en rak linje!
Kvällen bjöd iallafall ännu en gång på PAPPAS lasagne! inte fredag då heller men åtminstonde lördag. Sen blev det en FET godispåse på det innan jag snabbt slumrade till framför DR lecter i när lammen tystnar. Han är ju för hemsk.

Så idag är det alltså söndag. Valet står mellan en stund i löparspåret, baka en äppelpaj, inte röra sig ur sängen och titta på allt skitutbud som går, åka till kyrkan på 18 + kväll eller åka till friskis på ett Step pass . . Huuummm . . För er som känner mig vet ni nog vad jag väljer?! Jag har aldrig sagt att jag inte är den lataste människan på denna jord ;)

Hoppas eran helg varit toppen!
Nu e de bara rocka på tills fredagen e här igen !
MJAU

 
"- Don't go breaking my heart
- I couldn't if I tried
Honey if I get restless
Baby you're not that kind

Don't go breaking my heart
You take the weight off me
Honey when you knock on my door
I gave you my key

Nobody knows it
When I was down
I was your clown
Nobody knows it
Right from the start
I gave you my heart

- So don't go breaking my heart
- I won't go breaking your heart
Don't go breaking my heart

And nobody told us
`Cause nobody showed us
And now it's up to us babe
I think we can make it

So don't misunderstand me
You put the light in my life
You put the sparks to the flame
I've got your heart in my sights"

Elton John and Kiki Dee 1976



Take me out tonight . .

HELG?

ÄR DET SÅ!? JA!
Äntligen har veckans dagar sakta men säkert lagts bakom oss och helgen är här . Min helg är faktiskt lite extra lång för jag har varit ledig idag. Perfekt tänkte jag, ska städa och fixa allt sånt man inte orkar efter jobb och trista vardagskvällar men dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig :) Men nu räknar jag bara ner timmarna till jag ska få dricka lite rödvin avnjuta en nice middag och se vart kväller tar en.

De senaste dagarna har varit riktiga toppendagar, bortsett från vädret såklart. Men idag har det varit riktigt härligt trots bitande kyla, promenerade en timme och jag måste säga att det blev faktiskt riktigt kallt.
Det trista med den här halkan och snön är att det krävs att man tar sig till någon form av träning som sker inomhus. Springa i halka och kyla tillhör inte mina passioner i livet. Men när jag tänker efter är det få saker som innebär att röra mig som tillhör mina passioner i livet . . . det skulle vara att rulla runt under täcket då ;)
Men annars är det som sagt bra . riktigt bra . Känns som en stor klump lämnade min mage för nån dag sen. har sträckt på ryggen och glöder. Pappa undrar hur det kommer sig att jag strålat i två dagar!? å ja varför är en bra fråga, jag vet inte men vad de än må vara låt de aldrig försvinna. Tillochmed städningen blir en fröjd med lite Elton the classic years i högtalaren och lite nakendans för att riktigt få njuta av mina härligt skvalpande bilringar ;)

Let's go out tonight
I have to go out tonight
You wanna prowl
Be my night owl?
Well take my hand we're gonna howl
Out tonight

Goodbye sweet little lie! Welcome to the hard and unmercyfull truth

This years love had better last.

Hem ljuva hem.

Är riktigt glad över att jag för tillfället arbetar 200 m från mitt hus!! :D och att jag förmodligen får vara kvar tills slutet på december. Men lite läskigt är det också, idag fick jag nycklar till hela skolan! Tankarna går ju ändå till Tänk om . . . . jag tappar bort dem! Då blir det nog inte lön på de närmsta året.

Igår hade vi Halloween party på fritids ! 40 utklädda små monster och häxor och diverse. Hela förmiddagen gick åt till att måla dom i ansiktet med färg. Sen var det bara att förbereda för eftermiddagens disco! grönsaker och dipp, musik samt ett podium där man fick sjunga i mikrofon! VILKET ÖS :P haha en HEL TIMME orkade dom dansa innan 5 timmars förberedelse fick packas ner i lådor igen :P

Sen när jag kom hem luktade det fredag i hela huset! och med det menar jag inte att de luktade nystädat neej, pappa stod i köket och lagade lasagne. Under hela min uppväxt har lasagne (pappas lasagne) alltid varit fredagsmiddagen! Fick jag inte lasagne och Estrella chips var det ingen fredag och då grinade jag hela kvällen! Så det var lite jobbigt att komma hem och inse att det bara var en tråkig vanlig tisdag. . . 

When you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet